Annalan huvilan rakennutti liikemies G.O. Wasenius 1830-luvulla. Huvilakäytön lisäksi rakennus on ollut historiansa aikana myös vakinaisessa asumiskäytössä. Rakennus on rakennussuojelun piirissä. Tänä päivänä huvilan omistaa KOy Pro Anneberg ja huvilaa käytetään kahvilana ja tapahtumatilana. LVI-suunnittelutoimeksianto liittyi huvilan peruskorjaukseen, jossa tiloja pyrittiin muokkaamaan paremmin nykyistä käyttötarkoitusta palveleviksi. Suunnitteluun kuului hankesuunnittelu sekä toteutussuunnittelu. Hankkeessa tavoiteltiin myös käytön taloudellisuutta mm. energiansäästötoimenpiteiden sekä uusiutuvan energian hyödyntämisen avulla.

Tilaaja: KOy Pro Anneberg
Rakennustyyppi: Huvila, kahvila ja tapahtumatila
Sijainti: Waseniuksen puistotie, Helsinki
Laajuus: 315 k-m2 kahdessa kerroksessa
Runkomateriaali: Puu
Lämmitysmuoto: Sähkölämmitys, useita tulisioja, aurinkolämpö (sekä aurinkosähkö)
Ilmanvaihto: Painovoimainen ilmanvaihto