LVI-suunnittelu

LK Energiaratkaisut Oy on erikoistunut matalaenergia- ja passiivikohteiden suunnitteluun. Suunnittelemme luonnonmukaisin materiaalein ja painovoimaisella ilmanvaihdolla toteutettavat kohteet yhteistyökumppaneidemme kanssa. Varmistamme osaltamme, että hankkeesi toteutuu toiveittesi mukaan.

Kun tavoitellaan hyvää energiatehokkuutta on rakennus suunniteltava kokonaisuutena. Pelkät paksut eristeet eivät tee passiivitaloa. Arkkitehtuuri ja muoto ovat ratkaisevassa osassa, mutta myös rakennuksen järjestelmien on oltava rakennuksen tarpeisiin oikeat, jotta energiatehokkuus toteutuu käytännössä.

Suunnittelutyössä pyrimme tiiviiseen yhteistyöhön muiden hankkeen osapuolten kanssa, koska se on kokemuksemme mukaan erittäin tärkeää, hankkeiden onnistumisen kannalta. Pyrimme kertomaan asiakkaille ymmärrettävästi LVI-järjestelmien toteutukseen liittyvistä valinnoista, jotka vaikuttavat käyttöön ja mukavuustasoon ja kustannuksiin.

Seuraamme jatkuvasti laitteiden kehitystä ja voimme suositella parhaiten sinun projektisi tarpeisiin toimivia järjestelmiä.